Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

İsmail Acar Amatörce Gazetesini ziyaret etti

Gazişehir Gaziantep Futbol kulübü Alt yapı koordinatörü İsmail Acar Amatörce Gazetesini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

8 Şubat 2018 13:49

Gazetemizin imtiyaz sahibi ve Mahalli Spor Kulüplerini Koruma Derneği , Aydınbabaspor kulüp başkanı Cengiz Koncuk ile keyifli bir sohbet yapan İsmail Acar ve Antrenör Mehmet Aslan Gaziantep futbolunu alt yapıları, futbol okullarını  ve Esenspor kulüp başkanı  Merhum Mehmet Yılmaz’ı konuştular.

Acar,” Gaziantep’de Gazişehir Gaziantep Futbol kulübü olarak seçmeler yaptık. Alt yapıya biraz daha inerek okullara hocalarımızı gönderip tarama yaptırıyoruz. Anaokullarına kadar indik. Yetenekli oyuncu taraması yapıyoruz. Çok çalışıyoruz ve çok çalışmamızda lazım. Bir yandan tesisler diğer bir yandan da alt yapıda sporcu eğitimlerine devam ediyoruz.

FUTBOL OKULLARI KULÜPLERİN İŞİ

Son zamanlarda artarak devam eden futbol yaz okulları hem gençlerin hem de ailelerinin umutlarını yeşertip 2 ay sonrada umutlarını bitirmektedir.

Futbol okulu kulüpler tarafından yapılmalı ve istişare yapılmalı. Yetenekli olan sporcularla devam edilip eğitim verilmeli.

Gaziantep Amatör takımlarını yakından tanıyor ve takip ediyoruz.  Amatör kulüplerimiz alt liglerde takım çıkararak daha çok gence spor yapma imkanı sağlayarak vitrin görevi yapmalıdır.

MEHMET YILMAZ’IN VEFATI SPOR CAMİASINI DERİNDEN YARALADI

Spor adamıydı. Gençlere değer veren amatöre hizmet eden neşeli ve çalışkan bir arkadaşımızdı.

Kendisinin eseri ESENSPOR Spor camiasına emanettir.

Amatör başkanlar birliği merhum Mehmet Yılmaz futbol turnuvası düzenleyerek anlamlı bir organize yaptılar. Yakından Takip ediyoruz,”dedi.

HABER : İSMAİL CENK KONCUK

 

brosur
Bu haber 649 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...