Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

KOCA ÇINAR KALESPOR’DA TANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Şehrimizin en eski ve köklü kulüplerinden olan Kalespor Yönetim teknik heyet ve takıma yeni transfer olarak gelen sporcular için yeni sezon öncesi dayanışma ve kaynaşma gecesi düzenlendi.

30 Ağustos 2018 20:55

Kulüp başkanı Erhan Deniz Güngen’in bağ evinde yapılan geceye yönetimden Mert Yetkinşekerci ve Melih Kayra katılırken Antrenör Özgür Özbay ve çok sayıda sporcu katıldı. 2018-2019 sezonu öncesi düzenlenen bu dayanışma ve kaynaşma toplantısı Kalespor için çok verimli geçti. Kulüp başkanı Erhan Deniz Güngen yönetimden teknik kadroya ve sporculara tek tek söz hakkı vererek fikirlerini aldı.

Güngen yaptığı konuşmada sporculardan Kalespor’un geçmişinden bu güne kadar gelen disiplinli ve sportmence davranışların devam etmesini istedi. Sizler bu takıma sadece oynadığınız futbolla değil kişilik ve karakter yapınızla da seçilerek geldiniz. Herkes futbolcu olabilir ama önemli olan disiplin ve oyun kuralları içerisinde başarıyı taçlandırmak lazım. Ben bu genç ama birbirinden yetenekli oyunculardan kurulu kadronun bu anlayışa sahip olduğunu görüyorum, ”dedi. Geceye renk katan yerel sanatçı Murat Kandıralı bir birinden güzel sanat müzikleri okudu.

Haber : Cengiz Koncuk

brosur
Bu haber 767 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...