Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AYDINBABASPOR ‘DA OKAN TERE DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Birinci amatör küme takımlarımızdan Aydınbabaspor Antrenör sorununu Okan Tere ile çözdü.

19 Ekim 2018 12:05

AYDINBABASPOR ‘DA OKAN TERE DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Birinci amatör küme takımlarımıN BAŞLADIzdan Aydınbabaspor Antrenör sorununu Okan Tere ile çözdü.

Okan Tere Kimdir?:

1972 Gaziantep doğumlu Teknik Direktör Okan Tere sırası ile T.Telekomspor ve Oğuzeli Belediyespor’un çalıştırmasının ardından, yeni sezonda Aydınbabaspor ile anlaşarak yeni kulübünün başarısı için mesai verecek.

Bu sezon güçlü bir kadro kuran ve hiçbir fedakarlıktan kaçmayan başkan Cengiz Koncuk ve yönetimi takımın başına Okan Tere’yi getirdi. Koncuk yaptığı açıklamada  Semt takımı olarak 1982 de Mahalli takım olarak Kayaönü Şehitler bölgesinde futbola başladık. Takımın  kurucu başkanıyım. 1996 Yılında Amatörleştik ve 7 yıl sonra 1. Küme ardından Süper amatör kümede çok fedakar ve kaliteli hocalarla çalıştık. Sayısız genci spor’a yönlendirdik. Şimdi sıra Okan Tere  hocamızda ona güvenimiz tamdır,”dedi.

Başkan , yönetim, teknik heyet ve sporcularıyla kenetleşen Aydınbabaspor ‘da hedef ise bir üst küme

Haber : İsmail Cenk Koncuk

brosur
Bu haber 842 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...