Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA TESİS YETERSİZLİĞİ HAD SAFHADA

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA TESİS YETERSİZLİĞİ HAD SAFHADA

11 Şubat 2018 12:54

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI

ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA

TESİS YETERSİZLİĞİ HAD SAFHADA

 Amatör futbol sezonu tüm hızıyla devam ediyor.. Birbirinden güzel ve çekişmeli maçlara sahne oluyor rekabetin bol olduğu ama centilmenliğin asla kaybolmadığı bir sezon diliyorum.

Geçmiş sezonlarda hep dillendirdik maalesef şehrimizde yeterince spor tesisi yok eğer Şehitkamil Belediyesi ve onun değerli başkanı Rıdvan bey olmasa onu  yaptığı tesisler olmasa inanın amatör futbol liglerinde maçlar oynanamaz ve inşallah 10-15 güne kadar da Beykent te yaptığı muhteşem tesis de Faaliyete  geçecek buradan kendisine çok teşekkür ediyorum.  Görev yaptığı dönemde spor a ve amatör spor a müthiş katkılar sundu…tabii bu yapılanların yanında şehrimize daha çok tesis kazandırılması gerekiyor yeterince  tesis olmadığı için sabahın erken saatinde maçlar veriliyor veya bütün kulüpleri zora sokan Cumartesi gününe maçlar veriliyor.. birde maçın  saati erkene verilince  işte o zaman kulüpler daha maç başlamadan gol yiyor…Askf başkanı Abdülkadir Gözegir bey le hafta içi yaptığımız görüşmede 3 adet sahanın devreye gireceğini böylece tesis  sorunun da ortadan kalkacağını ifade etti ..inşallah bir an evvel devreye girip bu sıkıntıların ortadan kalkmasını  diliyorum.. bu sahaların devreye girmesiyle hafta içi okullarından zar zor izin aldığımız genç takımlarımız maçlarını Cumartesi günü  oynayarak kulüplerimiz bu sıkıntıdan da kurtulacaktır…Ama bütün spor camiamıza bir görev düşüyor hepimiz birlik olup  resmi kurumlarımızı daha çok spor tesisi özellikle futbol tesisi yapması  için teşvik etmeliyiz…

 

 

 

 

 

 

brosur
Bu haber 596 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...