Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

HOŞ GELDİN KANA BIYIK!

2 hafta önce duyurduğumuz Kana Bıyık Gazişehir Gaziantep ile 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

19 Temmuz 2019 13:59

 

KANA BIYIK KİMDİR ?

3 Temmuz 1989 yılında Fransa'nın Metz şehrinde dünyaya gelen Kana-Biyik, futbola Fransa Ligi takımlarından Le Havre'nin alt yapısında başladı. Burada gösterdiği performansla ön plana çıkan yıldız futbolcu, 2010 yılında ilk olarak Rennes'e, 2015 yılında ise Toulouse'ye transfer oldu.

2016-2017 sezonu başında Kayserispor'a transfer olan Kana-Biyik, güçlü fiziği, çabukluğu ve hava toplarındaki hakimiyetiyle futbol severleri etkilemeyi başardı. Kana-Biyik ülkemizde 85 resmi lig karşılaşmasına çıkarak, büyük bir istikrar sergiledi. Kariyerinde ise 305 karşılaşmada forma giyen Kamerun uyruklu Fransız futbolcu, 7 gol atarken 3 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Yeni transferimiz 2019-2020 sezonundan itibaren üç yıl boyunca kulübümüzün formasını giyecektir.

brosur
Bu haber 609 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...