Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Büyükşehir spor dairesi başkanı Zekeriya Efiloğlundan Amatör kulüplere tesis müjdesi

Büyükşehir spor dairesi başkanı Zekeriya Efiloğlu Kale spor kulübü başkanı Erhan Deniz Güngen le yaptığı görüşmede yarım kalan ve tribünü olmayan Büyükşehir´e bağlı spor tesislerinde yarım kalan işlerin tamamlanması için harekete geçildiğini en kısa sürede eksiklerin giderilip amatör spor kulüplerin hizmetine gireceğini belirtti.

21 Temmuz 2019 21:29

Büyükşehir spor dairesi başkanı Zekeriya Efiloğlundan Amatör kulüplere tesis müjdesi

Büyükşehir spor dairesi başkanı Zekeriya Efiloğlu Kale spor kulübü başkanı Erhan Deniz Güngen le yaptığı görüşmede yarım kalan ve tribünü olmayan Büyükşehir'e bağlı spor tesislerinde yarım kalan işlerin tamamlanması için harekete geçildiğini en kısa sürede eksiklerin giderilip amatör spor kulüplerin hizmetine gireceğini belirtti. Çalışmalara başladıklarını ihale ve prosedür süratle tamamlayacaklarını açıkladı. Kalespor kulübü başkanı Erhan Deniz Güngen de kulüpler adına kendisine teşekkür etti.

brosur
Bu haber 1009 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...