Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

İbrahim Saygılı görev bekliyor

Başarılarına yenilerini eklemek isteyen genç antrenör görev bekliyor

16 Eylül 2019 12:24

İbrahim Saygılı görev bekliyor

Başarılarına yenilerini eklemek isteyen genç antrenör görev bekliyor

Saygılı kimdir?

24 Ekim 1989 yılında Gaziantep’te dünyaya geldi. TFF Antrenörlük Lisansı olan Saygılı maç ve performans analiz uzmanlığı da yaptı. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu olan Saygılı futbolculuk yıllarında Gaziantep’te bazı amatör takımlarda forma giydi. 2014-2015 sezonunda Aydın U19 Amatör Ligi takımlarından Aydın Esnaf Gücüspor’u çalıştırdı.

Burada ligi 3. tamamlayan genç çalıştırıcı ertesi sezon yine aynı şehrin farklı takımı olan Aydın Yıldızspor’u çalıştırdı. Burada alt yapı antrenörlüğü yapan Saygılı grup şampiyonluğu ile sezonu taçlandırdı.

Ertesi iki sezonda Aydın’da kariyerine devam etti. Aydın Altınordu Futbol Okulu, Aydın Altınordu Pilot Takımı ve Aydın Zeybek Gençlik Spor’da teknik sorumluluk görevinde bulundu. Buralarda geçirdiği 2 sezonda altyapı şampiyonlukları yaşayan genç isim Göztepe, Altınordu ve Karşıyaka gibi İzmir’in profesyonel takımlarının altyapısına birçok oyuncu gönderdi. Son olarak geçtiğimiz yıl yine Aydın Amatör Ligi takımlarından Kızılcaköy Spor’da A takımda teknik sorumlu görevine getirildi. Burada namağlup şampiyon oldu ve takımını bir üst kümeye çıkardı.

Haber : Cengiz Koncuk

brosur
Bu haber 1262 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

1
  Yükleniyor...