Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

HAKEMLERDEN GÖRKEMLİ SEZON AÇILIŞI

HAKEMLERDEN GÖRKEMLİ SEZON AÇILIŞI

28 Eylül 2019 10:49

TFFHGD Gaziantep Şubesi ile Gaziantep İl Hakem Kurulu işbirliği içinde 2019-2020 futbol sezonunun açılışını gerçekleştirdi.

 

Hasan Doğan tesislerinde gerçekleştirilen açılışa Merkez Hakem Kurulu Üyesi ve 7. Bölge Sorumlumuz Sn. Murat ILGAZ, 7. Bölge Bölgesel Hakem Kurul Üyesi Sn. Ziya ÇETİN, Gaziantep ASKF Başkanı Sn. Abdülkadir GÖZEGİR, İl Hakem Kurulu Başkanı Sn. Yusuf YILMAZ ve kurul üyeleri, TFFHGD Gaziantep Şubesi Başkanı Sn. Ömer Tevfik ÖZKOÇ ve üyeleri, Gaziantep Futbol İl Temsilcimiz Sn. Vahdet BALSU, Saha Komiserleri Başkanı Sn. Ali KÖMÜRCÜ, Tüm Spor Adamları Gaziantep Şube Başkanı Sn. Vakıf DEMİR ile birlikte spor camiasının eski yöneticilerinden Sn. Ziya TÜRKMEN, Sn. Yavuz SÖKMEN, Sn Settar KONUKOĞLU ve Gaziantep Hakem ve Gözlemcilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan sezon açılışında Gaziantep TFFHGD Gaziantep Şubesi Başkanı Ömer Tevfik ÖZKOÇ ile İl Hakem Kurulu Başkanı Yusuf YILMAZ sezon açılışı konuşmalarını yaptı.

Daha sonra ASFK Başkanı Abdülkadir GÖZEGİR’İN konuşmalarından sonra MHK Kurulu 7. Bölge Sorumlumuz Sn. Murat ILGAZIN konuşmalarının ardından fotoğraf çekimi yapılarak katılımcılar ile birlikte kokteyle geçildi.

Ayrıca Hakemlerin malzeme sponsor u olan GAZİ AKADEMİ SPOR'a TFFHGD GAZİANTEP ŞUBESİ nin plaketini Sn. Murat ILGAZ Takdim edip Hakemler adına katkılarından dolayı teşekkür etti.

HABER : AMATÖRCE GAZETESİ SPOR MERKEZİ

brosur
Bu haber 705 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...