Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AYDINBABA ‘DA HEDEF GENÇLERİ SPOR’A KAZANDIRMAK

Bu sezon lige kötü başlayan ve en son Düztepespor’a 5-0 mağlup olan Aydınbabaspor Gazispor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

7 Kasım 2019 13:57

AYDINBABA ‘DA HEDEF GENÇLERİ SPOR’A KAZANDIRMAK

Bu sezon lige kötü başlayan ve en son Düztepespor’a 5-0 mağlup olan Aydınbabaspor Gazispor maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Konu hakkında açıklama yapan yönetici Mahmut Delibaşı;  Amatörlüğün her türlü esaslarının yaşandığı Aydınbabaspor’da bu sezon transfer yapmadık. İstedik ki genç oyuncuları kazanalım. Bir yandan lige ayak uydurmak bir yandan da gençlere imkan tanımak tabiki riskli bir yaklaşım. Biz Aydınbabaspor olarak aldığımız bu karar doğrultusunda genç oyunculara fırsat vermeye devam edeceğiz. Bu hafta oynayacağımız Gazispor maçından galip gelerek çıkışa geçeceğimize inanıyorum;dedi.

brosur
Bu haber 943 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

3
  Yükleniyor...