Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA Teşekkürler Sayın Tahmazoğlu

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA Teşekkürler Sayın Tahmazoğlu

14 Kasım 2019 17:39

AMATÖRCE GAZETESİ / KÖŞE YAZISI

ERHAN DENİZ GÜNGEN / GERÇEKLERİN IŞIĞINDA

Teşekkürler Sayın Tahmazoğlu

 

Gaziantep imiz spor şehri olacaksa spor la anılan bir şehir haline getirmek istiyorsak kuşkusuz bunun en baş şartlarından biri sorumluluk mevkiinde olan kişilerin spor la ilgili olması geçmişinde spor yapması şart ve zaruridir, çünkü bu makamlarda olan birisinin spor geçmişi varsa sorunları biliyordur sorunla beraber teşhis koyması da en tabiidir. Yıllarca hep söyledik geçmişte çok değerli bürokrat olabilirsiniz konunuzda uzman da olabilirsiniz ama spor un dili bambaşkadır ayrı bir dünya dır bambaşka bir ortamı vardır.işte bu giriş den sonra bugün çok güzel bir haber aldık Şahinbey belediye başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu çok doğru bir karar la liyakata önem vererek Şahinbey belediyesi spor ve gençlik müdürlüğüne Erkan Çolak bey i atadı. Son derece yerinde ve isabetli bir atama.. çünkü Erkan Bey spor un içinden gelen sorunları bire bir bilen ve bu sorunlara çözümler üretebilen değerli bir arkadaşımız kulüplere sporculara elinden geldiğince yardım edecektir. Şahinbey belediyesi gibi geniş olanakları olan büyük bir belediyemiz de eminim bundan sonra çok daha farklı spor adına güzel faaliyetler göreceğiz.

Şehrimiz de spor alanlarının özellikle futbol tesislerimizin artması güzel ve modern tesislerinin yapılması şart ve zaruri. Yeni müdürümüzün özellikle tesis konusunda girişimler yapacağına eminim çünkü tesis olmadan ne sporcu yetişir ne de bu gençleri kötü alışkanlıklardan koruyabiliriz . Şahinbey Belediyesine ve değerli başkanına Türkiye’ nin en güzel spor tesisi projeleri yakışır çünkü Şahinbey e baktığımızda en güzel ve büyük projeler tek tek Hayata geçiyor sırada Amatörler ve gençler için En güzel futbol tesisi projesinde .. başarılar Erkan bey desteğimiz sizinle …

brosur
Bu haber 768 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...