Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

ESENSPOR’ DA AKBULUT DÖNEMİ BAŞLADI

Amatör takımlarımızdan Gaziantep Esenspor olağan genel kurul toplantısını yaptı. Yapılan kongrede takımda yıllarca futbol oynayan ve emek veren Orhan Akbulut başkanlığa seçildi.

19 Ocak 2020 17:21

 

 

Akbulut sözlerine Esenspor kurucu başkanı Merhum Mehmet Yılmaz’ı saygıyla anıyorum diye başladı. Akbulut; Büyük emekler vererek bu takımı kuran ve yıllarca hizmet veren Merhum başkanımız Mehmet Yılmaz’ın bize emaneti olan Esenspor’un başarılı olması için görev aldım. Beni ve ekibimi bu göreve layık gören üyelere teşekkür ederim. Takıma destek veren hiçbir fedakârlıktan kaçmayan başta Müslüm Törer ve takımın bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Esenspor’un layık olduğu yere getirebilmek için bu bayrak yarışı bize teslim edilmiştir. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber görev bölümü yaparak kolları sıvayacağız. Mevcut kadromuzu muhafaza ederek genç ve yetenekli sporcuları kadromuza dahil edeceğiz. Salon sporlarında faaliyetlerimize yeniden başlayacağız; dedi.

Yönetim Kurulu

Orhan Akbulut Başkan

Mecit Yıldız

Eray Boyalan

Celal Doğan Karagülle

Burak Yılmaz

Eol Avcı

Paşa Siyahturp

Haber : Cengiz Koncuk

brosur
Bu haber 1139 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

6
  Yükleniyor...