Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

SALİH KARALAR´DAN AÇIKLAMALARA TEPKİ

SALİH KARALAR´DAN AÇIKLAMALARA TEPKİ

24 Eylül 2020 13:49

... BİLGİLENDİRME.VE DUYURU.😄...👏👏👏...BİLGİLENDİRME ve DUYURUDAN...dan başka ne yapıyor bizleri temsil eden insanlarımız....TFF...TASKK... ALİ DUSMEZ... VE ..ASFK ... FUTBOL İL TEMSİLCİSİ...  TÜFAD... Türkiye geneli başkanlarımız 250 e  yakın bir Topluluk yapıyor bildiğim kadarıyla  bu belirsizlik sürecinde temsil ettiğiniz amatör kulüpler ve sporcular aynı zamanda hocalar için neler yapıyorsunuz merak ediyoruz.

Sadece bilgilendirme yapmak için bu kurumlara başkan olduysanız görevinizi en iyi şekilde yapıyor ve plaket almayı hak ediyorsunuz. Yüzbinlerce insanın emeğine ne zaman saygı göstermeyi düşünüyorsunuz, sadece aynanın karşısına geçip vicdanınızı bi sorgulayın gerçekten vicdanınız rahatsa bu kadar  eleştiriyi değil bence övgüyü hak ediyorsunuz.

Kulüplerimiz sporcu kardeşlerimiz ve hocalarımız adına sizden özür dileriz... Artık bilgilendirme değil sonuç istiyoruz. GAZİANTEP MASTERLER olarak bu futbolun gerçek emekçilerinin yanındayız.... Amaç sadece bilgilendirme yapmaksa bütün kurumları tek başına bir kişi yönetebilir, bu kadar devletimizi zarara sokmayın... Sizde bizler gibi evinizde oturun herkese saygılar ... ALLAH'IM büyüktür bir gün hesap sorulur.🙏🙏🙏👏👏👏......SALİH KARALAR....

brosur
Bu haber 719 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

2
  Yükleniyor...