Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

ÇINARLISPOR HAZIRLIK MAÇI OYNADI 10-1

ÇINARLISPOR HAZIRLIK MAÇI OYNADI 10-1

29 Eylül 2020 13:16

Bu sezon o sezon diyerek yola çıkan Çınarlıspor şampiyonluk için kurduğu kadroyla çıktığı hazırlık maçında Şehreküstüpor’u 10 – 1 mağlup etti.

Maç geçtiğimiz Pazar günü saat 13.00 da Şahinbey Stadında oynandı.

Bir yandan şampiyonluk için yaptığı transferlerle adından söz ettiren Çınarlıspor diğer bir yandan yeni yeni toparlanan lige hazırlıklara başlayan ve uzun bir aradan sonra ilk kez sahaya çıkan Şehreküstüspor vardı. Maç 90 dakika güzel bir oyunla geçti. Her iki takımda centilmence oynadılar. Maç sonunda bir açıklama yapan Çınarlıspor kulüp başkanı Selçuk Şemen; takım olarak lige hazırlanıyoruz. Oynadığımız maçlarda sporcularımızın performanslarını görüyoruz. Kaptan Sadullah Zaroğlu ile Çınarlıspor’un başarısı için çalışmalarımıza devam edeceğiz;dedi.

Goller : Furkan Şemen (7), Hüseyin, Harun, ve Furkan (Çınarlıspor)

Gol : Mehmet Nergiz (Şehreküstüspor)

Hakem : Fatih Soysal   ***

Saha Komiseri : Metin Erdurak

Haber : Cengiz Koncuk

brosur
Bu haber 559 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...