Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

BÜYÜKŞEHİR’İN FIRINCILAR ODASIYLA YAPTIĞI İNDİRİM UYGULAMASI GENİŞLETİLDİ

- EKMEKTE İNDİRİME PİDE FIRINLARI DA KATILDI

13 Nisan 2022 11:41

BÜYÜKŞEHİR’İN FIRINCILAR ODASIYLA YAPTIĞI İNDİRİM UYGULAMASI GENİŞLETİLDİ

 

- EKMEKTE İNDİRİME PİDE FIRINLARI DA KATILDI

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Fırıncılar Odası’yla yaptığı iş birliğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlatılan ekmekte indirim kampanyasına pide fırınları da dahil edildi.

 

Yapılan indirimle 2 lira 25 kuruş olan pide ekmek, uygulamadan yararlanan vatandaşlar için 1 buçuk lira oldu. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan yararlanan ihtiyaç sahibi 126 bin vatandaşı kapsayan kampanya, günlük 5 ekmek olacak şekilde aylık 150 ekmekte uygulanarak aile ekonomisine destek sağlıyor. Son düzenlemeyle somun ve pide ekmeklerin her biri için indirim geçerli hale getirildi.

 

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda yapılan uygulama daha önce sadece 200 gramlık somun ekmek fiyatlarında uygulanırken indirim uygulaması genişletilerek pide ekmek de eklenmiş oldu.

 

Sadece Ramazan ayı ile sınırlı olmayan kampanya, fırınlar ve pidecilerin gönüllüğü üzerinden yıl boyu çalışmaya devam edecek.

brosur
Bu haber 244 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...