Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Geleceğin Spor İnsanlarının Yetiştiği Lise

Gaziantep Belediye Başkanlığı, Gaziantep Milletvekilliği ve Spordan sorumlu Devlet Bakanlığı yapan merhum Kamil Ocak´ın isminin verildiği Kamil Ocak Spor Lisesinde geleceğin Spor insanları yetişiyor.

12 Ekim 2022 12:22

Geleceğin Spor İnsanlarının Yetiştiği Lise

Gaziantep Belediye Başkanlığı, Gaziantep Milletvekilliği ve Spordan sorumlu Devlet Bakanlığı yapan merhum Kamil Ocak'ın isminin verildiği Kamil Ocak Spor Lisesinde geleceğin Spor insanları yetişiyor.

Uzun yıllardır spor alanında yaptığı hizmetlerle tanınan Erkan Çolak'ın müdürlüğünü yaptığı Kamil Ocak Spor Lisesinde Futbol sahası, Tenis kordu, Spor salonu  ve bir çok faaliyet gösterilebilecek alanlar bulunuyor.

Başarılı bir Öğretmen kadrosu olan ve gelecek vadeden öğrencilere sahip olan Kamil Ocak Spor Lisesi yetiştirdiği Spor insanlarıyla Ülkemize ve Şehrimize katkı sunuyor.

Amatörce Gazetesi ekibi olarak ziyaret ettiğimiz Kamil Ocak Spor Lisesinin değerli müdürü Erkan Çolak'a ve birbirinden kıymetli Öğretmen ve Öğrencilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz.

brosur
Bu haber 755 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

201
  Yükleniyor...