Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Gaziantep Polisgücü Süper Lig Birinci Etabı Lider Tamamladı

Muğla’da gerçekleştirilen 2022-2023 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap maçları tamamlandı.

19 Aralık 2022 12:13

Gaziantep Polisgücü  Süper Lig Birinci Etabı Lider Tamamladı 

 

Muğla’da gerçekleştirilen 2022-2023 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap maçları tamamlandı. Birinci etabı ligin en güçlü takımlarından birisi olan Selçuklu Belediye Spor Erkek Hokey Takımını 7-4’lük farklı bir skorla yenerek birinci etabı namağlup unvanla tamamladı. Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı’nı kutlayan Başkan Mehmet Kaplan başarıda emeği geçenlere de teşekkür ederek ikinci etabın sonunda şampiyonluk kupasını bir kez daha Gaziantep’e götüreceklerini sözlerine ekledi.

 

Türkiye Hokey Federasyonunun Muğla’da gerçekleştirdiği 2022-2023 Sezonu Erkekler Salon Süper Lig 1. Etap maçları bu gün yapılan karşılaşmaların ardından sona erdi. Birinci etabı lider olarak bitiren Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Hokey Erkek Takımı son maçında da güçlü rakibi Selçuklu Belediye Spor Erkek Hokey Takımını 7-4’lük farklı bir skorla yenerek birinci etabı tamamladı. Sporcularıyla gurur duyduğunu ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan alınan sonuçların tesadüf olmadığını ifade ederek takımının toplam 9 maçı da namağlup unvanla kazandığını ve birinci etabı lider tamamladığını sözlerine ekledi.  Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı birinci etapta toplam 9 maç oynayarak bu maçlarda toplam 92 gol atarak 27 puanla etabı lider tamamladı.

 

 

 

brosur
Bu haber 126 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...