Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, 21 MAYIS’TA GAZİANTEP’TE HALKLA BULUŞACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, 21 Nisan (Pazar) günü saat 17.00’da İstasyon Meydanı’nda 28 Mayıs ikinci tur seçim çalışmaları için gazi şehrimize teşrif ederek, halkla buluşacak.

20 Mayıs 2023 12:35

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, 21 MAYIS’TA GAZİANTEP’TE HALKLA BULUŞACAK

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip ERDOĞAN, 21 Nisan (Pazar) günü saat 17.00’da İstasyon Meydanı’nda 28 Mayıs ikinci tur seçim çalışmaları için gazi şehrimize teşrif ederek, halkla buluşacak.  

Yaşanan asrın felaketinin ilk gününden bugüne kadar tüm imkanlarını seferber eden devletimize yönelik 14 Mayıs seçimlerinde deprem bölgelerinin AK Parti’yi desteklemesinden dolayı rahatsız olan muhalefet partilerin ve seçmenlerinin çirkin söylemleri depremzede kardeşlerimizi yaşanan felaket kadar sarsmıştır.

28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapmış olduğu basın açıklamasında, seçimden dolayı deprem bölgesine çok çirkin yaklaşımda bulunulduğunu belirterek depremzedeleri tekrar ziyaret edeceğini, vatandaşların eksiklerini gidermek için talimat verileceğini ve onları moralize etmenin gayreti içinde olacağını ifade etti.

 

 

brosur
Bu haber 122 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...