Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Amatörce / KÖŞE

Hasret bitiyor, Futbol şöleni başlıyor

25 Ağustos 2014 22:59

Amatörce/ KÖŞE

Cengiz Koncuk

Hasret bitiyor,  Futbol şöleni başlıyor

Süper lig temsilcimiz Gaziantepspor ile P.T.T 1. Ligdeki temsilcimiz B.Belediyespor bu haftaki oynayacağı maçlarla 2014-2015 futbol sezonuna merhaba diyecekler. Her iki takımımıza da şimdiden başarılar diliyorum.

Gazi şehrin bu iki temsilcisine de spor camiasının aynı mesafede olarak destek vermesini bekliyorum. Spor camiası şunu unutmamalı takımları yöneten başkan veya yöneticilere kızarak takımdan el ayak çekilmez. Gaziantepspor bu şehrin vazgeçilmezidir. Başkan ve yöneticiler gidici takım ise kalıcıdır. Geçmişle hesaplaşmayı bir tarafa bırakmamız lazım. Yeni bir sezona merhaba diyeceğiz.

Gerek Gaziantepspor maçlarında gerekse B.Belediyespor maçlarında tribünleri doldurarak takımlarımıza destek vermeliyiz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Ne mutlu Gazi şehrimize ki 2 takımımız var. Sporseverler her hafta doya doya futbol keyfi yapacaklar. Gaziantepspor’un maçının deplasmanda Sivasspor ile olması nedeniyle seyircisinin önüne haftaya çıkacak. Takımda yapılan transferler ve başarılı geçen kamp dönemi sonrası lige galibiyetle başlarız temennilerimle Gaziantepspor’un şehrimize 3 puanla dönmesini bekliyorum.

 

Büyükşehir Belediyespor yeni başkanı ve yönetimiyle tecrübeli hocası ve yaptığı çok önemli transferleriyle bu sezon şehrimize büyük heyecanlar yaşatarak takımı kurum takımı olmaktan çıkararak şehrin takımı haline getirmişlerdir. Bu hususta Belediye Başkanımız sayın Fatma Şahin’e çok teşekkür ederim. Başkanımız Abdulkadir Gözeğir ise amatör ve mahalli takımların her zaman yanında olan birisi olarak spor camiasının taktir ettiği birisidir. Büyükşehir Belediyespor’u şehrin takımı olarak tanıtması ve destek beklemesi onun en doğal hakkıdır. Gerek amatörspor camiası gerekse mahalli takımlar Büyükşehir Belediyespor’u yalnız bırakmayarak destek vereceklerinden hiçbir şüphem yoktur. Ben inanıyorum ki bu hafta sonu tribünleri doldurarak 90 dakika takımımıza destek verirsek Bolu galibiyetiyle lige başlarız. Nurullah Sağlam hocamızın ve ekibinin ilk maçta taraftara ihtiyacı var. Haydi Gaziantep gün birlik ve beraberlik günüdür.

Mutlu haftalar

brosur
Bu haber 998 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...