Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Demirspor transferlerde bombayı patlattı

Süper amatör küme takımlarımızdan Demirspor yaptığı flaş transferlerle bombaları patlattı.

13 Eylül 2014 15:05

2014-2015 Futbol sezonuna iyi bir başlangıç yaparak hedefi bu sezon yakalamak isteyen Demirspor,  Sedat Ersöz, Ahmet Serçe, Ertuğrul Güneş ve Mehmet Karakuş’u renklerine bağladı. Lig başlayana kadar transferi açık tutarak şu anda takip ettikleri futbolcuları da renklerine katacaklarını söyleyen yönetici Ercan Çetin,” Demirspor yeni sezona bomba gibi girerek adından çok bahsettirecektir. Renklerimize bağladığımız sporcular takıma çok büyük katkılar yapacaktır,”dedi.

Demirspor şu ana kadar 4 hazırlık maçına çıkacak. Daha önce Kızılhisarspor ile 2 hazırlık oynayan ve Karşıyakaspor’un ardından bu hafta sonu da Gazikent Stadında Süper amatör küme takımlarımızdan Arabanspor oynayarak takımı lige hazırlayacak.

AMATÖRCE GAZETESİ

HABER / FOTO CENGİZ KONCUK

brosur
Bu haber 1029 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...