Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Şahinbey Ampute, Yenimahalleyi bekliyor

Süper lige yükselen ampute takımımız ligin ilk maçını kendi evinde Ankara Yenimahalle Belediye spor ile oynayacak.

13 Eylül 2014 15:11

Takımı haftada 3 idman yaptırarak hazırlayan antrenör Ökkeş Böke bu sezon Şahinbey Belediye ampute takımımız önemli başarılara imza atacaktır,”dedi. Böke,” Hedeflerinin ilk üçe girmek olduklarını söyledi.  Lige çok iyi hazırlanıyoruz. Takıma yaptığımız takviye transferlerle ligde önemli başarılara imza atacağız,”dedi.

Taraftar desteğine ihtiyacımız var

Şahinbey Ampute takımı olarak maçlara taraftar desteği beklediklerini söyleyen Böke,” Bu takım Gaziantep’i temsil ediyor. Maçlara taraftarlarımızı bekliyoruz. Bizlere verecekleri desteklerle başaramayacağımız derece yoktur.

Şehrimizde göreve yeni başlayan Tuğay komutanımız Cemalettin Doğan asker kardeşlerimizi maça gönderecek. Bu örnek davranış hem askerlerimize güzel bir gün yaşatacak hem de bizlere büyük destek vermiş olacaklar,”dedi.

Ayrıca takımdan desteklerini esirgemeyen Şahinbey  Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve Kulüp başkanımız Cuma Güzel’e ve yönetimine teşekkür ederim,”dedi.

Transfer’de gelen oyuncular

Barış Telli (Milli), Ankara Yenimahalle Belediyespor

Nurettin Balkaya (Eski Milli), Antalya

Yakup Aydın  (Eski Milli), Antalya

Yalçın Kaçar (Eski Milli), Antalya

Nurettin Bağcı Malatya

Maç Programı

Tarih: 12.10.2014 Pazar

Stad: Şahinbey

Saat: 12.30 Şahinbey Ampute – Ankara Yenimahalle Belediyespor


AMATÖRCE GAZETESİ

HABER/FOTO CENGİZ KONCUK

brosur
Bu haber 1552 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...